Weersverwachting voor 11-09-2023

Weersverwachting

Komende nacht

In het zuidoosten kunnen enkele stevige onweersbuien voorkomen (code geel).

Vanochtend

Het is zonnig en droog. De wind komt zwak tot matig uit het zuiden, later uit het zuidwesten.

Vanmiddag

Er is veel zon en het blijft droog. De maximumtemperatuur varieert van 25°C langs de westkust tot 30°C in het (zuid)oosten. De wind waait westelijk en is zwak tot matig.

Vanavond

De bewolking neemt toe en er kan al een enkele (onweers)bui voorkomen in het zuiden. Aan het einde van de avond neemt de kans op een stevige onweersbui in het zuidoosten toe, met plaatselijk veel regen in korte tijd, hagel en windstoten tot ongeveer 60 km/uur. Verder is er weinig wind.

Komende nacht

Er zijn enkele buien, vooral in het zuidoosten zijn dit stevige onweersbuien. Daar is ook kans op veel regen in korte tijd, hagel en windstoten tot ongeveer 60 km/uur. De minimumtemperatuur ligt rond 17°C. De wind is zwak, maar bij buien kunnen windstoten van ongeveer 60 km/uur voorkomen.

Morgenochtend

Het is wisselend bewolkt met in het oosten eerst nog een enkele onweersbui. Er is weinig wind.

Morgenmiddag

Het is half tot zwaar bewolkt met vooral later in de middag enkele (onweers)buien. Landinwaarts wordt het ongeveer 24°C, aan zee 21°C. Er is weinig wind.

Morgenavond

Het is wisselend bewolkt met vooral in het zuidoosten opnieuw enkele stevige (onweers)buien. Er is weinig wind. Aan de kust steekt er later een matige tot vrij krachtige noordelijke wind op. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 11/09/2023 10.39 uur LT

   

Plaats een reactie