Weersverwachting voor 11-08-2023

Weersverwachting

Vandaag

Het is momenteel zonnig en droog. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig.

Vanmiddag

Naast zonneschijn is er ook af en toe bewolking. Er is een kleine kans op een bui. De temperatuur stijgt naar maximaal 24°C vlakbij de kust en mogelijk 30°C in het zuiden van het land. De wind is aanvankelijk matig uit het zuiden. In het westelijke deel van het land draait de wind later naar het westen en neemt dan matig in kracht toe, waardoor het daar iets afkoelt.

Vanavond

De bewolking neemt geleidelijk toe vanuit het zuidwesten. Het blijft droog, maar aan het einde van de avond is er in het uiterste zuidoosten een kleine kans op een bui. De wind draait naar het zuiden en is zwak tot matig.

Komende nacht

Er trekken enkele buien over het land, met een kleine kans op onweer. De minimumtemperatuur wordt 17°C. De wind is zwak uit zuidelijke richtingen, matig langs de kust.

Morgenochtend

Er is veel bewolking en er vallen buien. De wind uit het zuiden neemt toe naar matig, langs de kust naar vrij krachtig.

Morgenmiddag

De buien zullen zich steeds meer beperken tot het oosten. In het oosten is er kans op onweer, hagel en windstoten. In het westen wordt het in de eerste helft van de middag droog en gaat de zon schijnen. De maximumtemperatuur ligt rond 23°C. De wind draait naar het westen en is matig boven land, vrij krachtig langs de kust.

Morgenavond

Het blijft overal droog en aanvankelijk nog zonnig. De wind uit het zuidwesten is matig, langs de kust vrij krachtig en mogelijk krachtig langs de Zeeuwse kust, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 11/08/2023 09.19 uur LT

   

Plaats een reactie