Weersverwachting voor 10-08-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend is er vooral in het westen en noorden bewolking. Elders schijnt de zon regelmatig en blijft het droog. Er is weinig wind, maar aan zee en op het IJsselmeer steekt een matige wind op uit het zuiden.

Vanmiddag

In de middag zijn er zonnige perioden, maar in het noordwesten en noorden is er meer bewolking. Het blijft droog. De maximumtemperaturen variëren van 20°C in het noordwesten tot 25°C in het zuidwesten. Er is weinig wind, maar in het noorden, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuidwesten, later uit het westen.

Vanavond

Vanavond blijft het droog en klaart het op. Er is weinig wind, alleen in het Waddengebied staat een matige wind uit het zuidwesten.

Komende nacht

Komende nacht is het helder en droog. De minimumtemperatuur varieert van 12°C in het oosten tot 15°C vlak aan zee. Er staat een zwakke wind, langs de kust matig, uit het zuidoosten.

Morgenochtend

Morgenochtend is het op veel plaatsen zonnig en droog. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig.

Morgenmiddag

Morgenmiddag is er naast zon ook af en toe bewolking. De kans op een bui is erg klein. Het wordt op veel plaatsen zomers warm met temperaturen tussen de 24°C op de Wadden en 29°C in het zuidoosten van het land. De wind is eerst matig uit het zuiden, maar in de westelijke helft van het land draait de wind later naar het westen en neemt matig in kracht af.

Morgenavond

Morgenavond neemt de bewolking geleidelijk toe vanuit het zuidwesten. Het blijft droog. De wind draait naar het zuiden en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 10/08/2023 09.16 uur LT

   

Plaats een reactie