Weersverwachting voor 10-07-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend is er af en toe zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit het westen en neemt toe naar matig.

Vanmiddag wisselen zonnige perioden en wolken elkaar af. In het oosten en noordoosten kan er nog een lichte bui voorkomen, maar elders blijft het droog. De maximumtemperatuur varieert van 20°C op de Wadden tot 26°C in het zuidoosten. Er waait een matige wind uit het westen.

Vanavond zijn er opklaringen en blijft het droog. De wind is zwak, maar aan zee staat een matige wind uit het zuidwesten.

Komende nacht

Het blijft droog met een minimumtemperatuur van ongeveer 17°C. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuidoosten.

Morgenochtend

Op veel plaatsen schijnt de zon, maar in het noorden is er wat meer bewolking. Het blijft overal droog. De wind is matig uit het zuiden, maar kan af en toe vrij krachtig zijn op het IJsselmeer en het noordelijk kustgebied.

Morgenmiddag

Het is zonnig en droog. De maximumtemperaturen liggen tussen 23°C aan zee en 32°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, maar vrij krachtig aan zee en op het IJsselmeer.

Morgenavond

Vanuit het westen neemt de bewolking toe en aan het einde van de avond kan er in het westen een bui voorkomen. In de loop van de avond gaat het in de westelijke helft van het land regenen. Landinwaarts is er weinig wind, maar in de kustgebieden is de wind matig en aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig uit het westen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 10/07/2023 09.15 uur LT

   

Plaats een reactie