Weersverwachting voor 10-04-2023

Weersvoorspelling voor vandaag en morgen

Vandaag

Er zijn geen waarschuwingen.

In de loop van de middag raakt het ook in het oosten bewolkt en gaat het vanuit het westen regenen. In het oosten blijft het tot ver in de middag droog. De maximumtemperatuur varieert van 14°C in het noorden tot 17°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuiden en is matig, maar langs de kust en op het IJsselmeer wordt de wind in de loop van de middag vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Vanavond

Het is zwaar bewolkt en er valt eerst af en toe regen. Later trekt de regen naar het oosten weg, maar er volgt nog wel een enkele bui. In het noordwestelijk kustgebied is er mogelijk onweer. De wind draait in de loop van de avond naar het zuidwesten en is matig, langs de kust vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht

In het noordoosten en oosten valt er nog een enkele bui, maar in de rest van het land zijn er opklaringen en blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, langs de kust vrij krachtig en in het Waddengebied en boven het IJsselmeer mogelijk krachtig, kracht 6.

Morgenochtend

Het is half bewolkt en af en toe schijnt de zon. In het noordoosten kan er een enkele bui vallen. De wind is zuidwestelijk en matig, langs de kust vrij krachtig en in het Waddengebied en boven het IJsselmeer mogelijk krachtig, kracht 6.

Morgenmiddag

Het is half bewolkt, maar af en toe ook zwaar bewolkt. Vooral aan de kust schijnt de zon. In de loop van de middag kan er een enkele bui vallen, vooral in de zuidelijke helft. Aan het einde van de middag neemt de bewolking in het zuidwesten toe. De maximumtemperatuur ligt tussen 10°C in het noorden en 13°C in het zuiden. De wind komt uit het westen en is matig tot vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied mogelijk krachtig, kracht 6.

Morgenavond

Overal neemt de bewolking verder toe en later in de avond gaat het in het zuidwesten regenen. De wind draait in de loop van de avond naar het zuiden en is zwak tot matig, langs de kust mogelijk vrij krachtig.

Plaats een reactie