Weersverwachting voor 09-08-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend zijn er perioden met zon, maar in het oosten is het eerst nog grijs. Het blijft overal droog. Eerst is er weinig wind, geleidelijk trekt de wind aan naar matig en komt uit het westen. In het Waddengebied staat eerst een vrij krachtige wind.

Vanmiddag

Vanmiddag blijft het op de meeste plaatsen droog en zijn er perioden met zon. De maximumtemperatuur ligt tussen 18°C in het noorden en 22°C in het zuidoosten. De wind komt uit het westen en is matig.

Vanavond

Vanavond is het droog en zijn er opklaringen. De matige wind uit het westen neemt steeds meer af, in het Waddengebied blijft de wind matig.

Komende nacht

Komende nacht is het droog. Plaatselijk kan er mist ontstaan. De minimumtemperaturen lopen uiteen van plaatselijk 6°C in het noordoosten tot 13°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind.

Morgenochtend

Morgenochtend komt er plaatselijk mist voor die snel verdwijnt. Het blijft droog. In het westen drijft er bewolking van zee binnen, elders is het zonnig en ontstaan er later enkele wolken. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer steekt een matige wind uit een zuid tot zuidwestelijke richting op.

Morgenmiddag

Morgenmiddag zijn er zonnige perioden, maar in het noordwesten en noorden drijft er bewolking van zee binnen. In het noorden is er een kleine kans op een enkele bui. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 20°C in het noordwesten tot 25°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind, in het noorden, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuidwesten, later uit het westen.

Morgenavond

Morgenavond is het droog en klaart het op. Er staat weinig wind, alleen in het Waddengebied staat een matige wind uit het zuidwesten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 09/08/2023 09.03 uur LT

   

Plaats een reactie