Weersverwachting voor 09-04-2023

Weersvoorspelling voor vandaag en morgen

Vandaag

Vanochtend schijnt de zon vooral in het zuidoosten en oosten. De opklaringen breiden zich langzaam uit, maar in het westen en noorden blijft er veel bewolking. Het blijft droog en de wind komt uit oost tot zuidoost en wordt zwak tot matig.

Vanmiddag blijft het droog met af en toe zon. In het noordwesten blijft wat meer bewolking aanwezig. De maximumtemperatuur is ongeveer 15°C. De wind komt uit het zuidoosten en is zwak. Aan de kust steekt in de middag een matige wind van zee op.

Vanavond zijn er enkele opklaringen. Het blijft droog en de wind komt uit het zuidoosten en is zwak tot matig.

Komende nacht

Het blijft droog en de minimumtemperatuur ligt tussen 6°C in het oosten en 10°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind.

Morgen

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt en blijft het droog. De wind komt uit het zuidoosten en is zwak.

Morgenmiddag neemt de bewolking verder toe en regent het af en toe in het westen. In de tweede helft van de middag gaat het overal enige tijd regenen. De maximumtemperatuur ligt tussen 14°C in het noorden tot 17°C in het zuiden. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig. Langs de kust wordt de wind in de loop van de middag matig tot vrij krachtig.

Morgenavond is het zwaar bewolkt en regent het af en toe. De regen trekt later naar het oosten weg, maar er volgt nog wel een enkele bui. De wind draait in de loop van de avond naar het zuidwesten en is matig, langs de kust vrij krachtig tot krachtig.

Plaats een reactie