Weersverwachting voor 07-05-2023

Weersverwachting voor vandaag en morgen

Vandaag

Op dit moment zijn er geen waarschuwingen van kracht. Vanochtend is er vrij veel bewolking en hier en daar valt er regen. De wind komt uit het oosten en is zwak tot matig.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt en kunnen er enkele regen- en onweersbuien ontstaan. De kans daarop is het grootst in het zuiden en midden van het land. Lokaal kan er in korte tijd veel neerslag vallen. De middagtemperatuur varieert van 17°C op de Wadden tot 21°C in het zuidoosten. Er staat weinig wind.

Vanavond kan er nog een enkele regen- en onweersbui voorkomen. Er staat weinig wind.

Morgen

Komende nacht ontstaat er in het zuiden en westen mist. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C. Er staat weinig wind.

Morgenochtend kan er vooral in het zuiden en westen nog mist voorkomen. Verder is het half tot zwaar bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog. Er is weinig wind.

Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. In het noorden en oosten kunnen er enkele buien ontstaan. Aan de westkust kan er plaatselijk mist voorkomen. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. Er staat een zwakke wind uit het zuiden.

Morgenavond komen er in het noorden en oosten nog enkele buien voor. Vanuit het westen neemt de bewolking verder toe. Er staat weinig wind, aan zee is de wind zwak tot matig en komt uit het zuidwesten.

  

Uitgifte: 07/05/2023 08.31 uur LT

Plaats een reactie