Weersverwachting voor 07-04-2023

Weersvoorspelling voor vandaag en morgen

Vandaag

Het is vanochtend overwegend bewolkt met plaatselijk regen of motregen in het noorden. De wind komt uit het noordwesten en is zwak tot matig, behalve in het noordoosten waar de wind uit het oosten komt. Vanmiddag blijft het bewolkt en valt er nog wat regen in de noordoostelijke helft. De middagtemperatuur ligt rond 11°C en er staat een matige noordwestenwind, behalve in het noordoosten waar de wind oost is.

Vanavond

In het noorden en noordoosten klaart het op en blijft het op veel plaatsen droog. In het zuidwesten staat er een matige wind uit het noordwesten, elders is er weinig wind.

Komende nacht

Het is op de meeste plaatsen droog, maar plaatselijk kan er mist ontstaan. De minimumtemperatuur varieert van 7°C in het zuidwesten tot rond het vriespunt in het noordoosten. Er staat weinig wind.

Morgenochtend

Er kan plaatselijk mist voorkomen, maar verder is er vrij veel bewolking. In het midden en noordwesten schijnt de zon en het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.

Morgenmiddag

Vooral in het zuidwesten schijnt de zon en blijft het droog. De middagtemperatuur varieert van 9°C in het noordelijk kustgebied tot 15°C in het zuidwesten. De wind komt voornamelijk uit het noordoosten en is zwak tot matig.

Morgenavond

Er zijn enkele opklaringen en het blijft droog. Er is weinig wind.

Plaats een reactie