Weersverwachting voor 06-04-2023

Weersvoorspelling voor vandaag en morgen

Vandaag

Vanochtend zal het vanuit het westen steeds bewolkter worden en zal het op steeds meer plaatsen in het westen en zuiden gaan regenen. In het noordoosten en oosten zal er nog wat zon te zien zijn, maar de rest van het land zal bewolkt zijn. De wind zal zwak tot matig zijn en uit richtingen tussen zuid en zuidoost komen.

Vanmiddag zal het overal bewolkt zijn en zal de regen zich uitbreiden over het hele land. De middagtemperatuur zal rond de 7°C liggen, behalve langs de oostgrens waar het nog 10°C kan worden. De zuidelijke wind zal overwegend matig zijn, maar aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig zijn met windkracht 5-6.

Vanavond zal het bewolkt en regenachtig zijn, maar later zal het in het westen geleidelijk droog worden. De wind zal draaien van zuid naar west tot noordwest en overal matig zijn.

Komende nacht

Komende nacht zal er verspreid over het land wat (buiige) regen vallen. In het noorden is er kans op mist en het wordt ongeveer 8°C. Er zal weinig wind zijn.

Morgen

Morgenochtend zal het meest bewolkt zijn en zal er in het noorden wat regen of motregen vallen. In het zuiden kan er een enkele bui voorkomen. Er zal weinig wind zijn, behalve langs de westkust waar de wind matig zal zijn en uit het noordwesten zal komen.

Morgenmiddag zal het op de meeste plaatsen droog blijven en zal soms de zon te zien zijn. De middagtemperatuur zal rond de 10°C liggen en er zal weinig wind zijn.

Morgenavond zal er vrij veel bewolking zijn en zal er af en toe nog wat (mot)regen vallen. Er zal weinig wind zijn, behalve in het noorden waar de matige wind uit het oosten zal komen.

Plaats een reactie