Weersverwachting voor 05-04-2023

Weersvoorspelling voor vandaag en morgen

Vandaag

Vroeg in de ochtend kan er plaatselijk mist voorkomen, maar deze zal snel oplossen. Verder zal het zonnig zijn. In de loop van de ochtend kan er in het westen en noorden wat bewolking ontstaan. Er zal weinig wind zijn.

In de middag zal het zonnig blijven met hier en daar wat wolken. Het zal droog blijven. De temperatuur zal variëren van 10°C in het noordelijk kustgebied tot 13°C in het zuidwesten. Er zal weinig wind zijn.

In de avond zal het eerst nog zonnig zijn en blijft het droog. Er zal weinig wind zijn.

Komende nacht

Het zal overal droog blijven. De minimumtemperatuur zal variëren van iets onder het vriespunt in het oosten tot 5°C in Zeeland. Aan zee zal er een matige zuidelijke wind zijn, terwijl er landinwaarts weinig wind zal zijn.

Morgen

In de ochtend zal het vanuit het westen overal bewolkt raken en zal het in het westen en zuiden op steeds meer plaatsen gaan regenen. In de rest van het land zal het nog droog zijn en zal er in het noordoosten en oosten nog wat zon zijn. De zuidelijke wind zal matig zijn.

In de middag zal het overal bewolkt zijn en zal de regen zich uitbreiden over het hele land. De middagtemperatuur zal op de meeste plaatsen rond 7°C liggen, terwijl het langs de oostgrens nog 10°C zal zijn. De zuidelijke wind zal overwegend matig zijn, terwijl het aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig zal zijn, windkracht 5-6.

In de avond zal het bewolkt en regenachtig zijn, maar later zal het in het westen geleidelijk droog worden. De wind zal draaien van zuid naar west tot noordwest en zal overal matig zijn.

Plaats een reactie