Weersverwachting voor 04-08-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt met enkele buien. Er staat een zwakke tot matige wind uit het westen tot noordwesten. Langs de kust kan de wind soms vrij krachtig zijn.

Vanmiddag

Er zullen enkele buien zijn. In de kustprovincies wordt het geleidelijk droog en komt er meer ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C. De wind uit het noordwesten is matig.

Vanavond

In het (zuid)oosten kan er nog een enkele bui vallen, elders is het droog met enkele opklaringen. Er is weinig wind, maar aan de noordkust staat een matige noordwestenwind.

Komende nacht

Landinwaarts kan er plaatselijk mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 14°C in Zeeland en lokaal 6°C in het oosten. Er is weinig wind.

Morgenochtend

Eventuele mist lost op. Vooral in het noordoosten zal de zon regelmatig te zien zijn. In de loop van de ochtend neemt de bewolking vanuit het zuidwesten toe en later kan het zuidwesten kans maken op een enkele bui. De zuidelijke wind is landinwaarts zwak tot matig en langs de westkust af en toe vrij krachtig.

Morgenmiddag

Vanuit het zuidwesten raakt het overal bewolkt en ontstaan er enkele buien. De temperatuur stijgt tot maximaal 18°C in het zuidwesten en 22°C in het noordoosten. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, langs de zuidwestkust vrij krachtig.

Morgenavond

De regen trekt via het noordoosten het land uit en soms breekt de zon door. In het zuidwesten zullen er snel weer enkele buien zijn. De wind draait naar het zuidoosten en is matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 04/08/2023 09.54 uur LT

   

Plaats een reactie