Weersverwachting voor 03-08-2023

Weersverwachting

Vandaag

Het is vanochtend zwaar bewolkt met buien. Op sommige plaatsen kan er ook onweer voorkomen. In het noorden schijnt ook de zon. De wind komt uit het westen en is matig, aan de westkust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. Aan de zuidwestkust kunnen er windstoten tot 75 km/uur voorkomen.

Vanmiddag

In de middag zijn er nog steeds buien, maar in de tweede helft van de middag wordt het in het westen droger met af en toe zon. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. De wind komt uit het westen en is matig, aan de westkust krachtig, windkracht 6.

Vanavond

In het oosten zijn er in de avond nog enkele buien. In de rest van het land blijft het op de meeste plaatsen droog met af en toe zon. De westenwind neemt vooral boven land sterk af.

Komende nacht

In de kustgebieden kan er nog een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur ligt rond 13°C. Aan de kust staat een matige westenwind. Landinwaarts is er weinig wind.

Morgenochtend

Het is morgenochtend wisselend bewolkt met enkele buien. Er staat een zwakke tot matige wind uit het westen.

Morgenmiddag

In de middag zijn er enkele buien. Tussen de buien door is er ruimte voor de zon. Later in de middag wordt het in het westen droog. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. De wind uit het noordwesten is matig.

Morgenavond

Het wordt morgenavond overal droog en klaart het op. Er is weinig wind, maar aan de noordkust staat een matige noordwestenwind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 03/08/2023 08.19 uur LT

   

Plaats een reactie