Weersverwachting voor 03-07-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend is het eerst bewolkt, maar vanuit het noordwesten zal de zon af en toe tevoorschijn komen. Plaatselijk kan er een lichte bui vallen. De wind waait matig uit het zuidwesten. Aan de kust en op het IJsselmeer is de wind westelijk en vrij krachtig tot krachtig, met een windkracht van 5 tot 6.

Vanmiddag

In de middag wisselen zon en bewolking elkaar af en kan er lokaal een bui vallen. De maximumtemperatuur zal rond de 20°C liggen. De wind komt uit het westen tot zuidwesten en is matig tot vrij krachtig. Aan de kust en op het IJsselmeer kan de wind af en toe krachtig zijn, met een windkracht van 6.

Vanavond

In de avond neemt de bewolking toe. Later op de avond zullen er in het westen en noorden enkele buien ontstaan, soms met onweer aan de kust. De wind waait matig uit het zuidwesten. Aan de kust en op het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, met een windkracht van 6 tot 7.

Komende nacht

In de nacht trekken de buien naar het oosten. In het zuidoosten blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur zal rond de 13°C liggen. De wind komt uit het zuidwesten en is overwegend matig, aan de kust kan de wind nog af en toe krachtig zijn, met een windkracht van 6.

Morgenochtend

In de ochtend blijft het droog met af en toe zon. De wind waait matig uit het zuidwesten, aan zee soms vrij krachtig.

Morgenmiddag

In de middag is het half tot zwaar bewolkt en kunnen er vooral in het westen en noorden enkele buien vallen. De maximumtemperatuur varieert tussen 19°C op de Waddeneilanden en 24°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, langs de kust vrij krachtig.

Morgenavond

In de avond is het half tot zwaar bewolkt en kunnen er enkele buien voorkomen. De wind is zwak tot matig, maar aan de kust kan deze af en toe krachtig zijn en komt uit het zuiden. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 03/07/2023 07.27 uur LT

   

Plaats een reactie