Weersverwachting voor 03-05-2023

Weersverwachting voor vandaag en morgen

Vandaag

Vanochtend zijn er wolkenvelden in het noorden, maar elders is er veel ruimte voor de zon. Het blijft overal droog en de wind is zwak tot matig uit het oosten. Vanmiddag zijn er zonnige perioden en blijft het droog. De maximumtemperatuur varieert van 11°C op de Wadden tot 17°C in het zuiden. De wind is matig en komt uit het oosten. Vanavond is het droog en zijn er weinig wolken. De wind is matig uit het oosten.

Komende nacht

Het blijft droog en de minimumtemperatuur ligt rond de 6°C. De wind is zwak tot matig uit het oosten, maar boven zee en het IJsselmeer kan deze af en toe krachtig zijn.

Morgen

Morgenochtend is het tamelijk zonnig en blijft het droog. De oostenwind is matig, maar kan in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig zijn. Morgenmiddag is het droog met vrij veel zon en loopt de maximumtemperatuur uiteen van 16°C op de Waddeneilanden tot 23°C in het zuiden van het land. De wind komt uit het oosten en is matig, maar kan in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig zijn. Morgenavond neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe, maar blijft het op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit een zuidoostelijke richting en is matig, maar kan in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig zijn.

(Bron: KNMI)

Uitgifte: 03/05/2023 09.04 uur LT

    

Plaats een reactie