Weersverwachting voor 02-09-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend is er nog mist in het midden en zuidwesten, maar deze zal geleidelijk oplossen. In het midden en zuiden blijft het overwegend bewolkt, terwijl in het noorden en Zuid-Limburg de zon schijnt. Het oosten maakt nog kans op een enkele bui. Er is weinig wind, maar aan zee en op het IJsselmeer staat een matige oostenwind.

Vanmiddag

Er is af en toe zon en het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur varieert van 20°C in het noorden tot lokaal 24°C in het zuiden. Langs de kust en op het IJsselmeer waait een matige noordoostenwind, terwijl het elders nauwelijks waait.

Vanavond

Het klaart steeds meer op en het blijft droog. Landinwaarts is er weinig wind, maar langs de kust en boven het IJsselmeer staat een matige noordoostenwind.

Komende nacht

In het zuidoosten ontstaat (dichte) mist, maar het blijft droog. De temperatuur daalt naar 14°C in het zuiden en lokaal 9°C in het noorden bij weinig wind.

Morgenochtend

Eventuele mist lost snel op en vooral in het noorden en midden schijnt de zon. Het blijft droog en er is weinig wind.

Morgenmiddag

Er zijn flinke perioden met zon en het blijft droog. De temperatuur stijgt tot maximaal 21°C in het noorden en 24°C in het zuiden. Boven land is er weinig wind.

Morgenavond

Het is helder en droog, en er is nauwelijks wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 02/09/2023 09.38 uur LT

   

Plaats een reactie