Weersverwachting voor 02-07-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend is er af en toe zon. In het noorden is een enkele lichte bui mogelijk, verder blijft het droog. De wind komt uit het westen en wordt matig, in het noord(west)elijk kustgebied is de wind krachtig, windkracht 6.

Vanmiddag

Vanmiddag is er af en toe zon. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 18°C op de Wadden en 22°C in het zuidoosten. De westelijke wind is matig, in het noorden matig tot vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied krachtig, windkracht 6.

Vanavond

Vanavond zijn er enkele opklaringen. Het blijft vrijwel overal droog. De wind wordt zuidwest en is matig, in het Waddengebied en aan de zuidwestkust krachtig, windkracht 6.

Komende nacht

Komende nacht blijft het vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 14°C. De wind komt uit een westelijke richting en is zwak tot matig. In het noordelijk kustgebied (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.

Morgenochtend

Morgenochtend ontstaan er enkele buien. Er is ook af en toe zon. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenmiddag

Morgenmiddag is er wat zon maar trekken er ook enkele buien over. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 20°C. De wind komt uit west tot zuidwest en is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenavond

Morgenavond komt er meer bewolking. Later neemt in het westen en noorden de kans op enkele stevige buien toe, mogelijk met een klap onweer. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. Aan de kust en op het IJsselmeer is de wind krachtig, windkracht 6. Mogelijk wordt de wind af en toe hard, windkracht 7. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 02/07/2023 09.03 uur LT

   

Plaats een reactie