Weersverwachting voor 02-05-2023

Weersverwachting voor vandaag en morgen

Vandaag

Vanochtend zijn er wolkenvelden aanwezig waaruit plaatselijk wat lichte motregen kan vallen. In de loop van de ochtend breekt de zon op steeds meer plekken door en wordt het droog. Er staat een matige noord tot noordwestenwind.

Vanmiddag

Het blijft droog en hebben we een afwisseling van zon en bewolking. De temperatuur loopt uiteen van 9°C in het Waddengebied tot 15°C in het zuiden. De wind is matig en komt uit een noordelijke richting.

Vanavond

Het klaart op en blijft het droog. Er is weinig wind. Langs de kust is de wind matig en komt uit het noorden.

Komende nacht

Het blijft droog en staat er weinig wind. In het noordoosten en oosten kan er plaatselijk grondmist ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van rond het vriespunt in het noordoosten tot ongeveer +4°C vlak aan zee. Er staat bijna geen wind.

Morgenochtend

Er is in het noorden wat bewolking, elders is er veel ruimte voor de zon. Het is overal droog. De wind komt uit een oostelijke richting en is zwak tot matig.

Morgenmiddag

Er zijn zonnige perioden en is het droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 11°C op de Wadden tot 17°C in het zuiden. De wind is matig van kracht en oostelijk, langs de kust en op het IJsselmeer noordoostelijk.

Morgenavond

Het blijft droog en is er weinig bewolking. Er staat een matige wind uit het oosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 02/05/2023 09.47 uur LT

   

Plaats een reactie