Weersverwachting voor 01-09-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend is het in het midden en zuiden bewolkt met regen of een bui. Er is een kleine kans op onweer. In het noorden blijft het waarschijnlijk droog en is er wat zon. Boven land is er weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit een oostelijke richting.

Vanmiddag

Tegen de middag trekt de regen in het zuiden weg. In het noorden is er meer ruimte voor de zon, maar elders overheerst de bewolking. Later volgt er in het (zuid)westen weer een enkele bui, mogelijk met onweer. De maximumtemperatuur varieert van 18°C in het noorden tot 22°C in het zuidwesten. In het zuiden waait een zwakke tot matige wind uit het zuiden, terwijl elders de wind zwak tot matig uit het oosten komt.

Vanavond

In de avond schijnt af en toe de zon en valt er met name in de zuidelijke helft een enkele regen- of onweersbui. Er staat weinig wind.

Komende nacht

In het zuiden en oosten valt er nog een enkele bui. Verder ontstaat er vooral in het midden en zuiden op veel plaatsen (dichte) mist. De temperatuur daalt naar 15°C in het zuiden en 12°C in het noordoosten. Er is weinig wind.

Morgenochtend

Morgenochtend blijft het op de meeste plaatsen droog. In het noorden schijnt geregeld de zon. In het midden en zuiden is er eerst nog op veel plekken mist. Geleidelijk lost de mist op en halverwege de ochtend breekt ook daar soms de zon door. Er staat weinig wind.

Morgenmiddag

Morgenmiddag is er af en toe zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C in het noorden en lokaal 25°C in Limburg. Langs de kust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden, terwijl het elders nauwelijks waait.

Morgenavond

’s Avonds klaart het steeds meer op en blijft het droog. Landinwaarts is er weinig wind, terwijl langs de kust en boven het IJsselmeer een matige wind uit het noordoosten waait. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/09/2023 08.57 uur LT

   

Plaats een reactie