Weersverwachting voor 01-07-2023

Weersverwachting

Vandaag

Het is vanochtend zwaar bewolkt met af en toe regen en motregen. De matige zuidwestenwind neemt in de loop van de ochtend iets af aan zee. Boven het IJsselmeer is de wind (vrij) krachtig, met een windkracht van 5-6.

Vanmiddag

Het blijft overwegend bewolkt en er zijn perioden met regen en motregen. Later in de middag wordt het in het westen en noordwesten op veel plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C. De zuidwestenwind is matig, soms vrij krachtig aan de kust en boven het IJsselmeer.

Vanavond

De regen trekt naar het oosten weg en het klaart op. Er kan nog wel een enkele bui voorkomen. De matige wind uit het westen tot zuidwesten wordt vrij krachtig in het noordelijk kustgebied.

Komende nacht

Er kan een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur is ongeveer 14°C. De wind komt uit het westen en is zwak tot matig, af en toe krachtig in het noordelijk kustgebied.

Morgenochtend

Er is af en toe zon en het blijft droog. De wind komt uit het westen en is matig, af en toe krachtig in het noordelijk kustgebied.

Morgenmiddag

Er is af en toe zon en het blijft droog. De maximumtemperatuur varieert tussen 18°C op de Wadden en 22°C in het zuidoosten. De westelijke wind is matig, in het noorden matig tot vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied krachtig.

Morgenavond

Er zijn enkele opklaringen en het blijft vrijwel overal droog. De wind draait naar het zuidwesten en is matig, af en toe krachtig in het noordelijk kustgebied. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/07/2023 09.22 uur LT

   

Plaats een reactie