Weersverwachting voor 01-05-2023

Weersverwachting voor vandaag en morgen

Vandaag

Het is vanochtend half tot zwaar bewolkt en op de meeste plaatsen blijft het droog. Er staat weinig wind, behalve in het noordelijk kustgebied waar een matige wind uit het zuiden waait. Vanmiddag is er af en toe zon, maar er ontstaan ook enkele buien. In het zuidoosten kunnen deze buien gepaard gaan met onweer. De temperatuur varieert van 13°C in het noordwesten tot 18°C in het zuidoosten. De matige wind komt uit het noordwesten. Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en kan er in het oosten nog een bui vallen, mogelijk met onweer. De matige wind komt uit het noordwesten.

Komende nacht

Plaatselijk valt er wat regen en de minimumtemperatuur is ongeveer 8°C. De wind komt uit het noordwesten en is matig, aan zee vrij krachtig (windkracht 5-6).

Morgen

Morgenochtend is er vrij veel bewolking, maar het blijft overwegend droog. De matige wind komt uit het noordwesten. ’s Middags is er af en toe zon en blijft het droog. De temperatuur varieert van 9°C in het noorden tot 15°C in het zuiden. De wind is matig en komt uit noordelijke richting. ’s Avonds zijn er opklaringen en blijft het droog. Er is weinig wind, behalve langs de kust waar de wind matig is en uit het noordwesten komt.

(Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/05/2023 09.03 uur LT

  

Plaats een reactie